foto 01 mooi gazon met onderhoud

Klant ervaringen van klanten van
Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG.

foto 02 mooi gazon met onderhoud

NIEUW! DOE-HET-ZELF GAZONHERSTEL
PAKKET INCL. SUPPORT ZONDER TE VERTICUTEREN V.A. 200 M2 GAZON
!

KLANT ERVARINGEN

Na jaren lang struggelen met mijn gazon en vele goed bedoelde adviezen van vrienden en kennissen besloten professionele hulp te zoeken.

Jochem gaf in ons eerste telefoongesprek helder aan wat ons te wachten stond als we samen zouden gaan werken aan een gezonde groene grasmat.

Water toevoer was topprioriteit, dus ik moest geloven aan een sproei installatie, 6 x per jaar bezoek van Jochem met als dringend verzoek zijn adviezen die hij mailt na ieder werkbezoek 100% op te volgen, geen discussie mogelijk!

Ik besloot deze werkwijze te omarmen en het resultaat is verbluffend. Het gras is vanaf maart al in een goede conditie, het hele jaar groen, in de winter geen modder platen, het is heerlijk maaien, we genieten van het uitzicht en het regent complimenten.

Ik ben een zeer tevreden klant van Jochem, het kost wat maar dan heb je ook ECHT een gazon waar je U tegen zegt! Ik kan Jochem aanraden, naast zijn professionele gespecialiseerde aanpak is het ook een betrouwbare vent die bij ons de afgelopen 5 jaar zijn afspraken altijd is nagekomen.

Een uiterst tevreden klant uit Nieuw Vennep (Haarlemmermeer).

Ieder voorjaar start ik weer vol goede moed om mijn gazon weer in orde te krijgen. Op advies van mijn hovenier laat ik het gazon verticuteren, bemesten, bekalken en bij zaaien. Tegen het eind van het seizoen ziet het er dan redelijk uit. Ik dacht bij mezelf: “Dit moet toch beter (anders) kunnen”.

Via Google kwam ik terecht bij Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. Na het lezen van wat klant ervaringen was ik overtuigd en dacht: “Deze man moet ik hebben”. Ik heb nu 1 seizoen gebruik gemaakt van zijn dienst en kan niet anders concluderen dan dat er iemand over de vloer (gazon) is geweest die echt verstand van gras heeft. Het hele seizoen echt een top gazon van constante kwaliteit.

Ook het volgende seizoen gaan wij weer gebruik maken van zijn diensten.

Een zeer tevreden klant uit Amersfoort

Al enige tijd was ik ontevreden over de staat van mijn gras. Veel kale plekken, mos, verkleuringen, onkruid etc.

Volgens mijn tuinman was dat wel op te lossen. Meer verticuteren, meer onkruidbestrijding, meer bemesten, meer zaaien en/of graszoden leggen, meer sproeien en dan weer minder sproeien, 1x per week maar maaien  maar uiteindelijk bleef het resultaat voor mij teleurstellend. Dus na een jaar of drie m'n tuinman gezegd dat ik op zoek ging naar andere mogelijkheden. Meest uiteenlopende adviezen krijg je dan afgezien van het prijskaartje wat er aan hangt zoals  “tuin geheel afgraven tot een diepte van circa 10 cm, bemesten en opnieuw inzaaien” of “gras vervangen door graszoden” of “gras gedurende een jaar bedekken met zwart folie, bemesten en opnieuw inzaaien”.

Uiteindelijk kwam ik na enig zoeken op de site van de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug terecht. Een mooie, prima site, volstrekt duidelijke informatie over de aanpak en de wijze waarop. Dus met de heer Menke in zee gegaan. Na het eerste (vorig) jaar zag de tuin er al vele malen beter uit.  Werd ook wijzer van de aanbevelingen van de heer Menke en van de achtergronden over het hoe en waarom van het gras. Ook uitermate plezierig zijn de tussentijdse adviezen die je via de mail krijgt. Ook dit jaar met de heer Menke in zee gegaan ofschoon hij me wees op de mogelijkheid van het “doe het zelf pakket “.  Heb er geen spijt van gehad want het grasveld zag er weer beter uit. Volgend jaar ga ik het zelf proberen met het “doe het zelf pakket “ en de aanwijzingen van de heer Menke. Lijkt me spannend en ik hoop hetzelfde ( of zelfs beter ) resultaat te behalen.

Zij die problemen met hun gras hebben kan ik de heer Menke van harte aanbevelen niet alleen vanwege zijn specialistische kennis maar ook vanwege de ontspannen en gemoedelijke gesprekken.

En weet: hoe beter u zijn adviezen opvolgt hoe beter het resultaat en hou het gras sappig.

een tevreden bewoner uit Bussum

Na de vorst van vorig jaar, was mijn (een jaar eerder vernieuwde) grasveld helemaal verwoest. Na 2 bezoeken van de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug, leek het weer op een grasveld en was het mooi groen zonder onkruid. Wat ik en enkele hoveniers geprobeerd hebben, om het gras onder de vliegdennen echt op een grasveld te laten lijken, is nooit gelukt. Nu wel. Ik ben zeer blij.

dhr. Zonnenberg, Santpoort Noord

foto 03 mooi gazon met onderhoud


Grasmaaien is echt een plezier geworden sinds ons gazon wordt verzorgd door de Heuvelrug Grasspecialist. Dit is nu het tweede seizoen dat wij gebruik maken van Jochems diensten en het gras staat er al weer mooi groen en onkruidvrij bij - en het is nog maar april. Vorig jaar maart heeft Jochem ons gras - vol kale plekken en grotendeels bestaande uit mos en onkruid - voor het eerst flink onderhanden genomen. Het zag er al snel beter uit dan ooit tevoren, en we hebben de hele zomer genoten van een mooi gazon. We krijgen veel complimenten!

Fam. Baxter, Hilversum

foto 04 mooi gazon met onderhoud

Altijd veel mos en onkruid in ons gazon. Ieder jaar in maart / april, altijd kalken en bemesten, maar het probleem lostte nooit echt op. Totdat wij de Grasspecialist ontdekten. Nog nooit zo een mooi donkergroen gazon gezien. Onkruid en mos zijn verdwenen.

Fam. Veen, Den Haag

foto 05 mooi gazon met onderhoud

Hulde aan onze grasfluisteraar.

Jochem Menke, je toverde vorig jaar ons armzalige grasveld om in een mooi gazon.

Het dikke donkergroene tapijt zorgt nu iedere dag voor meer tuin plezier. Voorheen waren er twee dagen in de week ergernis als dat gras weer gemaaid moest worden en dacht ik "als dat zo moet ga ik liever verhuizen". Nu loop ik na het maaien met plezier een extra rondje om het resultaat te bewonderen.

Altijd correct en op de afgesproken tijd, met goede adviezen tijdens het onderhoud en e-mail coaching tussentijds zorgde jij voor een goede basis van waaruit we met meer plezier de tuin zelf onderhouden.

Dat jij dit jaar weer komt heeft te maken met het feit dat we vol vertrouwen en in alle rust ons gazon weer onder jouw hoede laten.

Een luxe die we onszelf gunnen!

dhr. en mevr. Sweens, Nijmegen

foto 06 mooi gazon met onderhoud

Ik heb in 2009 in de bosrijke omgeving van het Gooi een nieuwe vrijstaande woning laten bouwen met 2500 vierkante meter grond eromheen. In 2009 was de oplevering van de bouw en zijn we gestart met de aanleg van de tuin. Omdat wij erg van grote grasvelden houden hebben we veel gras aangelegd. In het begin was het gras nog perfect en het eerste jaar dan ook geen problemen. Maar omdat wij in onze tuin een aantal grote Beukenbomen hebben staan, begon de kwaliteit van het gras al snel lelijke plekken te vertonen onder de bomen. Het gras werd erg dun en het mos groeide gestaag onder de bomen. Zelf ben ik toen in de weer gegaan met allerlei middeltjes tegen mos en de kale plekken onder de bomen. Veel geld uitgegeven, veel energie gekost en het resultaat was dat als ik op mijn veranda zat, ik mezelf zat te ergeren aan het lelijke gras. Ik ben toen op zoek gegaan op internet naar een goed bedrijf wat voor mij het probleem kon oplossen. Ik dacht dat komt nooit meer goed en we zullen wel veel meer borders moeten gaan maken onder de bomen. Ik had immers gelezen dat de bomen heel veel water opnemen waardoor het gras snel geel wordt, de takken met regen blijven druppelen op het gras zodat er mosgroei ontstaat, dat als het gras de hele dag in de schaduw ligt dus dun gaat worden. Kortom allemaal zaken die bij ons voorkomen en dit geeft geen hoop op een mooie strakke mat! Na wat gesurf op het net kwam ik op de site van de Gras en Gazonspecialist. Ik dacht die man ga ik eens even een mailtje sturen hij is mijn laatste redding. Jochem kwam voorrijden een keurige vent en samen met hem ging ik het gazon inspecteren. Hij vertelde mij direct dat hij het allemaal weer goed ging krijgen en dat de mat er in de zomer van 2010 weer prachtig bij zou komen te liggen. Ik vroeg hem "ook onder de bomen?" Ja hoor geen probleem. We maakten snel een afspraak en inderdaad Jochem hield zich aan zijn woord. Na de eerste keer leek het wel of hij het gras groen had gespoten. Het mos verdween na een paar weken en na iedere onderhoudsbeurt kreeg ik via internet keurige instructies wat ik moest doen om het gras optimaal te krijgen.
 
Jochem is een man die met heel veel liefde zijn hobby uitvoert en we hebben dan ook regelmatig, onder het genot van een kopje koffie, leuke gesprekken met elkaar. Ook dit is van belang voor een goede relatie en je ziet dat Jochem er plezier in heeft en dat hij zelf ook geniet wanneer hij bij ons "zijn" groene strakke mat ziet liggen. Ik hoop nog jaren van Jochem zijn diensten gebruik te kunnen maken. Jochem bedankt!!

Marc Schoutens, Hilversum

foto 07 mooi gazon met onderhoud

Wij vernieuwden om de 2 jaar het gazon met graszoden. Het eerste jaar zag het er altijd prima uit, maar het tweede jaar werd het al een stuk minder. Ons gras was weer aan vervanging toe. Nu geen nieuwe graszoden meer, want nu hebben we Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug, die ons gras doet. Binnen 4 weken een heel groen gazon, wat een vakman!

mevr. Van Voorst-Swaab, Zwolle

foto 08 mooi gazon met onderhoud

Mijn ervaring met de Gazonspecialist is best wel bijzonder. Jaren lang ben ik aan het tobben geweest met mijn grasveld, zo erg zelfs dat ik overwoog om voor de zoveelste keer graszoden te laten komen. Door de Grasspecialist in te schakelen is dit niet nodig geweest. Zijn behandelingen, 5 maal in een seizoen hebben er toe geleid, dat ik nog nooit zo`n mooi grasveld had. Jochem bedankt.

dhr. Van Arnhem, Groenekan

foto 09 mooi gazon met onderhoud

Onze tuin laten wij altijd onderhouden door een vakbekwame hovenier. Daar zijn wij altijd zeer tevreden over, alleen het gazon, dat krijgen ze niet goed voor elkaar. Altijd veel mos en onkruid en geen mooie kleur. Toen hebben wij maar eens de Heuvelruggrasspecialist laten kijken naar ons gras. Tot onze verbazing was het geen probleem om ons gras mooi donkergroen te krijgen, en mos en onkruid tot het verleden te laten behoren. In no-time voegde hij de daad bij het woord. Gewoon weg verbluffend.

Fam. Lubbers, Oosterbeek

foto 10 mooi gazon met onderhoud

Een mooi gazon...
Eindelijk, het huis was af, de tuin was aangelegd, alles kon gaan groeien. De borders waren prachtig, maar het gras was niet om aan te zien. We kregen visite die ons wees op het feit dat de tuin mooi was maar het gras toch wel beter kon en gelijk had hij. Via hem kregen we het adres zoals hij zei van de Grasfluisteraar, de Utrechtse Heuvelrug Grasspecialist wat later bleek. Een gouden greep, dankzij hem hebben we een prachtig gazon, een jaar lang, en al onze grasproblemen zijn verdwenen. Ik weet niet of hij fluistert, maar het resultaat is fantastisch!!!!

mevr. Van Sluis, Hattem

foto 11 mooi gazon met onderhoud

In het voorjaar moest ik altijd verticuteren en bemesten om ons gazon weer goed te krijgen, maar toch was ik nooit echt tevreden. Via internet heb ik de Heuvelrug Grasspecialist ontdekt, wat een verademing. Nog nooit iemand zo gepassioneerd over gras horen praten en wat hij allemaal doet om het gazon mooi groen te krijgen! Ik ben zeer tevreden en kan hem echt aanbevelen.

dhr. Michielse, Eindhoven

foto 12 mooi gazon met onderhoud

Enkele jaren geleden hebben wij een nieuw huis laten bouwen en daarbij de tuin laten tekenen door een tuinarchitect. Rondom het huis hebben wij alleen al een grasveld van ± 2.000 m2. Over dit gras hebben zich diverse (vak)mensen ontfermd, maar helaas, van alles beloven, maar het uiteindelijke resultaat viel altijd tegen. Op een mooie regenachtige zondagmiddag, kwam ik de Heuvelrug Gras- en Gazonspecialist tegen op internet (wat een helder verhaal). Nu heb ik dus een echt prachtig dik groen tapijt. Het blijkt wel te kunnen.

Cees Stokhuis, Enschede

foto 13 mooi gazon met onderhoud

“Van mos veld tot prachtig gazon”

Omdat rondom onze tuin veel bomen staan, was ons gazon eigenlijk een groen mos veld. Via Google zochten wij een grasspecialist. Na een verzoek tot contact, belde Jochem Menke van gras- en gazonspecialist “De Heuvelrug” ons binnen 1 uur terug. De kennismaking afspraak werd snel gemaakt. Na een analyse van ons “gazon” gaf Jochem Menke ons aan dat hij van ons “gazon” weer een echt groen gras gazon kon maken. Wij hadden vertrouwen in zijn plan van aanpak. Met het goed opvolgen van zijn adviezen m.b.t. het sproeien van het gazon, hadden wij vorig jaar weer een prachtige grasmat, passend bij onze woning. Jochem Menke is dit jaar weer in maart gestart met het onderhoud van ons gazon. Het effect is verbazingwekkend goed. Een volle grasmat met een prachtige diep groene kleur. Naast de geleverde kwaliteit is Jochem Menke een plezierige man met een “afspraak is afspraak” mentaliteit. Jochem gaat alleen voor een goede kwaliteit. Hij kan met recht trots zijn op zijn bedrijf!

Een tevreden klant uit Wassenaar

foto 14 mooi gazon met onderhoud

gras onderhoud    gazon onderhoud

 

NAAR HET MENU

 

VOLGENDE PAGINA >

 

< VORIGE PAGINA

 

logoonderkantrgb251010nw.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel