foto mooi groen gazon

Informatie van 
Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG.

foto mooi gazon met speeltoestellen

NIEUW! DOE-HET-ZELF GAZONHERSTEL
PAKKET INCL. SUPPORT ZONDER TE VERTICUTEREN V.A. 200 M2 GAZON
!

INFORMATIE

 Wij zijn DE GRASSPECIALIST van Nederland. Wij gebruiken speciale milieuvriendelijke producten om het grasplantje in perfecte conditie te krijgen en te houden, zodat u van maart tot november (zolang groeit het gras) beschikt over de mooiste grasmat, met een diepgroene kleur, zodat u kunt zeggen, dat uw gras toch echt groener is dan bij de buren en dat allemaal tegen een prijs die u in positieve zin zal verbazen.

Een mooi diepgroen (sier)gazon, daar geniet u niet alleen van, maar ook uw omgeving. Uw huis/bedrijf krijgt hierdoor echt een meerwaarde. Wij werken niet als een hovenier, wij werken gedetailleerd, waardoor we een hoger resultaat behalen.

U zult vanzelf merken dat u gecomplimenteerd gaat worden door uw omgeving en/of voorbijgangers. (Dat zal uw dagelijkse stemming zeker positief beïnvloeden!)

Gras neemt CO2 (koolstofdioxide) op en geeft O2 (zuurstof) af. De kwaliteit van uw gazon bepaalt de hoogte van opname CO2 en afgifte O2. Een gazon van bijv. 300 m2 dat in topconditie verkeert, geeft voldoende O2 voor een gezin van 4 personen en neemt tot 400 kg meer CO2 op.

Kortom als u kiest voor Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG, heeft u niet alleen een perfecte groene grasmat, vaart uw gezondheid er wel bij, bovendien worden u en uw omgeving er ook vrolijk van!

Ons doel is dan ook om van ieder grasveld een perfect donkergroen gazon te maken.

 

foto mooi groen gazon met zitje achterin

 

NAAR HET MENU

 

VOLGENDE PAGINA >

 

< VORIGE PAGINA

 

logoonderkantrgb251010nw.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel