mooi gazon

Het ontstaan van Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG

foto mooi groen gazon

NIEUW! DOE-HET-ZELF GAZONHERSTEL
PAKKET INCL. SUPPORT ZONDER TE VERTICUTEREN V.A. 200 M2 GAZON
!


HET ONTSTAAN VAN GRAS- EN GAZONSPECIALIST DE HEUVELRUG

Het begon 23 jaar geleden met het compleet zelf aanleggen van mijn tuin bij mijn huis in het buitengebied van Maarsbergen. Gaandeweg kreeg ik steeds vaker complimenten van voorbijgangers (mijn tuin ligt langs een fiets route) over mijn gazon. De gedachte die daardoor bij mij opkwam was, dat ik mijn gras expertise misschien in de toekomst proffessioneel zou kunnen uitrollen, als dat zo verder in mijn carrière zou uitkomen. Uiteindelijk deed die mogelijkheid zich voor in 2010, toen ik mijn bedrijf (Drukkerij Menke) onverwachts kon verkopen. 

Vervolgens heb ik mijn relaties aangeschreven met de mededeling dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Direct had ik een aantal positieve reacties, bijvoorbeeld, dat ze al van alles geprobeerd hadden met hun gazon, maar het niet voor elkaar kregen en dat zij ook graag zo'n mooi gazon rond hun huis wilde hebben.

In een zeer korte tijd was ik in het gras seizoen helemaal volgeboekt en moest ik gaan werken met een wachtlijst omdat mijn capaciteit natuurlijk beperkt was. Die wachtlijst werd steeds langer. Om toch meer klanten te laten profiteren van mijn expertise heb ik het Doe-het-zelf Gazonherstel Pakket incl. Begeleiding in de markt gezet, waardoor wij veel meer klanten blij kunnen maken met een perfecte grasmat, geheel passend bij hun mooie huis. Voor meer informatie klik op Doe-het-zelf Pakket incl. Begeleiding of op Doe-het-zelf Pakket ervaringen en foto's.

 

mooi gazon

 

NAAR HET MENU

 

VOLGENDE PAGINA >

 

< VORIGE PAGINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel