foto 01 doehetzelf gazonherstel pakket

Klant ervaringen en foto's van klanten met een Doe-het-zelf
Gazonherstel Pakket inclusief Begeleiding.

foto 02 doehetzelf gazonherstel pakket

KLANT ERVARINGEN EN FOTO'S DOE-HET-ZELF
GAZON HERSTEL PAKKET
 

We zijn zo blij met het doe-het-zelf pakket! Jochem geeft ons alle informatie, ondersteuning en producten die we nodig hebben om ons gras goed te verzorgen! Daar plukken we de vruchten van in de vorm van leuke complimenten van buren en bezoekers! Het doe-het-zelf proces is niet zo moeilijk en houdt ons fit (!) en het kwaliteitsproduct (vooral de gras vitamines) dat hij levert geeft een prachtig en kostenbesparend resultaat voor de geleverde inspanning! We highly recommend!

Maria and Adam uit Wassenaar (560 m2 gazon)

foto 29 doehetzelf gazonherstel pakket

Een prachtig groen en sterk gazon, ook voor dummies!

Jochem heeft een beproefd concept ontwikkeld om in enkele maanden tot een prachtig, sterk en kidsproof gazon te komen.

Ons gras was door vrij veel schaduw, hond en kinderen in een matige staat. Na een persoonlijke beoordeling en de adviezen van Jochem ligt het er nu na ruim 2 maanden prachtig bij. 

Zijn stappenplan is simpel en werkt aanstekelijk door de feedback en de snelle vooruitgang. Een aanrader!

Een tevreden klant uit Zeist (250 m2 gazon)

foto 22 doehetzelf gazonherstel pakket

“Via een advertentie ben ik terecht gekomen bij de Heuvelrug Grasspecialist.

Na jaren van tobben kwam ik door Jochem tot andere inzichten, onder andere het belang van de lengte van een grasspriet.

In het begin vroeg ik me nog wel af waar ik aan begonnen was maar in het voorjaar werd dat wel duidelijk.

Het resultaat mag er zijn, een mooie, groene en volle grasmat.”

Een tevreden klant uit Amerongen (100 m2 gazon)

foto 24 doehetzelf gazonherstel pakket

Wij zijn uitermate tevreden over de service, kwaliteit en eind resultaat van de Heuvelrug Gras- en Gazonspecialist. Unaniem vraagt bezoek hoe het gras zo mooi komt en vermelden wij dat ‘de gras doktor’ wonderen doet. Het advies, stappenplan en de producten zijn uitstekend en geven het juiste eindresultaat (het gazon ligt in een bos / omringt door bomen) zoals de foto laat zien.

Fam. Kloppenburg, Bilthoven (200 m2 gazon)

foto 21 doehetzelf gazonherstel pakket

Binnen een jaar is ons gazon van miezerige grassprieten en veel onkruid en mos door Gras-en Gazonspecialist De Heuvelrug omgetoverd tot een verende, volle, groene grasmat. 

Perfecte en persoonlijke service en begeleiding.

Een tevreden tuinliefhebber uit Hoogerheide (500 m2 gazon) 

foto 16 doehetzelf gazonherstel pakket

“Nooit eerder hadden wij zo’n groen, sappig en zacht gazon! De grasspecialist heeft ons veel geleerd over hoe gras groeit. Met zijn uitleg en materialen is een centre court Wimbledon ineens dichtbij. Kijk maar naar de foto.

Fam. Lampe, Amsterdam (50 m2 gazon)

foto 20 doehetzelf gazonherstel pakket

Vorig jaar hebben we nieuwe graszoden gelegd, in de naïve veronderstelling dat we daarmee verzekerd zouden zijn van een prachtig gazon. Na de winter bleek het echter flink tegen te vallen: ongezond gras, een beetje gelig en open van structuur en met flinke open plekken. We realiseerden ons toen dat het goed onderhouden van een gazon veel werk en inzicht vergt. Via internet zijn we vervolgens terecht gekomen bij Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. We hebben gekozen voor het doe-het-zelf pakket. Wat een verademing! Na een initieel bezoek van De heer Menke, die gelijk alle benodigde materialen meebracht, volgen periodieke instructies via de mail. Opvolging daarvan is best wel een klus, maar het gazon verbetert zienderogen (op moment van schrijven hebben we de derde behandeling gehad).  Het fijnst is te weten dat je altijd terecht kunt voor additionele vragen, die wij als gazon-beginners nog wel eens hebben. Standaard binnen 24 uur het antwoord retour. Top! Niet voor niets wordt de heer Menke door mijn gezin en vrienden de 'grascoach' genoemd. Al met al: zeer aan te bevelen.

Familie Verweij, Amstelveen (200 m2 gazon)

26 doehetzelf gazonherstel pakket

Al negen jaar hebben wij geprobeerd een mooi gazon te krijgen.

Echter steeds waren we weer terug bij af.

Na even zoeken op internet de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug geraadpleegd waarna deze op locatie kwam adviseren en instrueren.

Op 1 mei zijn wij begonnen zijn adviezen uit te voeren samen met de door hem geleverde producten.

Reeds na drie weken kregen we resultaat te zien en nu half juni 2020 kijken we nog iedere dag ons ogen uit naar deze strakke, groene en onkruidvrije grasmat.

Chapeau voor  de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug!

Fam. Daudeij uit Lunteren (80 m2 gazon)

foto 18 doehetzelf gazonherstel pakket

Jochem Menke noemt zich met recht grasspecialist, zijn doe-het-zelf-pakketten werken fantastisch en de begeleiding bij het onderhoud van het gras is bijzonder goed. Ik kan met recht zeggen dat ik nog nooit zulk mooi gras heb gehad. Eerder was het nodig om regelmatig nieuwe zoden te nemen, vrij kostbaar en ze bleven eigenlijk alleen het eerste jaar mooi. Als je het doe-het-zelf pakket van Jochem Menke gebruikt, denk je er niet meer aan om nieuwe zoden te leggen, sterker nog, het gras is prachtig en ik krijg er regelmatig complimenten over. Ik kan de diensten van Grasspecialist de Heuvelrug van harte aanbevelen.

Een tevreden klant uit Baarn (300 m2 gazon)

foto 30 doehetzelf gazonherstel pakket

Met de adviezen en vitamines van de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug genieten we dagelijks van een prachtig groen gazon.

Een tevreden klant uit Rhenen (60 m2 gazon)

foto 26 doehetzelf gazonherstel pakket

Na jarenlang vele tientallen euro’s uitgegeven te hebben aan kalk, meststoffen en mos verwijderaar, zonder langdurig resultaat, zagen we nog maar één oplossing: nieuw gazon aanschaffen.

Tot we een artikel in Veenendaal Totaal lazen en dachten baat het niet, dan schaadt het vast ook niet.

Nadat Jochem Menke ons gazon gezien had en ons thuis uitgebreid had uitgelegd hoe we de behandeling moesten uitvoeren, begonnen we vol verwachting aan de behandeling.

Wij hadden echt wel onze twijfels of onze grasmat nog te redden  was, maar wat schetst onze verbazing, na een aantal weken begon het mos in te drogen en de grasmat werd steeds dikker en dichter.

Het is toch gelukt dankzij het duidelijke behandelingsplan van de Gras- en Gazonspecialist!

 We hebben nu 3 van de 6 behandelingen uitgevoerd en het resultaat is al veelbelovend.

We ontvangen iedere keer keurig een duidelijke mail als het tijd is voor de volgende behandeling en ook tussentijdse vragen worden snel beantwoord.

Gras- en Gazonspecialist is een absolute aanrader en het geld meer dan waard!

 Een zeer tevreden klant uit Veenendaal (50 m2 gazon)

foto 18 doehetzelf gazonherstel pakket

We wilden graag mooi gras in een bosrijke omgeving. Dat is een opgave op zich. Via Jochem Menke maken we gebruik van het Doe het zelf Gazon-pakket incl. Support. Met de juiste tips voor eerste herstel en vervolgens nauwlettend de instructies van Jochem volgend, hebben we een schitterend gazon gekregen. En dat binnen een paar maanden tijd. Wel belangrijk om regelmatig te beregenen. 

Met Jochem Menke hebben we plezierig contact en hij voorziet ons van goed advies. Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug doet zijn naam eer aan. 

Fam. de Goederen uit Zeist (450 m2 gazon)

foto 17 doehetzelf gazonherstel pakket

Vorig jaar hebben wij ons nieuwe huis betrokken. In de jaren daarvoor is ons gazon rondom het huis verzorgd door Jochem Menke. Na goed opletten hoe Jochem werkte hebben wij er voor gekozen om dit jaar het "doe-het-zelf" pakket af te nemen. Met de in het voorjaar geleverde juiste spullen, de juiste begeleiding van wanneer wat te doen, en het regelmatig terugkerende sproeiadvies per mail bij wisselende omstandigheden, is het mij prima bevallen. Ook de mogelijkheid van het stellen van vragen per mail en de snelle reactie op de vragen zowel per mail als telefonisch is plezierig. Zo wilden wij een aantal extra delen waar voorheen planten stonden zelf extra inzaaien met gras en daar zijn wij van goed advies voorzien.

Fam. Schouten, Santpoort-Noord (300 m2 gazon)

foto12 doehetzelf gazonherstel pakket

Ons grasveld was altijd een speelplaats voor onze kinderen. Nu ze bijna allemaal het huis hebben verlaten wilden wij ons grasveld (wat daar nog van over was) opknappen/vernieuwen. Op internet kwamen we bij de Heuvelruggrasspecialist terecht en hebben een Doe-het-zelf Gazonherstel Pakket inclusief Support afgenomen.

Als je de aanwijzigingen van de Heuvelruggrasspecialist opvolgt, heb je binnen een hele korte tijd een grasveld waar de buren jaloers op zijn. Het is dan wel wat werk, maar dan heb je ook echt wat. Wij genieten er iedere dag van. Het gras maaien geeft veel voldoening.

Een tevreden klant uit Aerdenhout (600 m2 gazon)

grasonderhoud

De adviezen en instructies van Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug, hebben ons dorre, kale, verkleurde  en 'arme' gazon weer nieuw leven ingeblazen. Na de 1e behandeling was de verbetering al duidelijk zichtbaar en nu, na de 3e behandeling, ziet het er al uitstekend uit. De adviezen en instructies voor de respectievelijke behandelingen zijn helder en duidelijk en goed uitvoerbaar. De opdrachten worden in een goed tijdschema via de mail toegezonden en de uitvoering wordt op prettige wijze bijgehouden. Voor vragen kun je altijd terecht.

Wij zijn blij voor de Gras- en Gazonspecialist te hebben gekozen i.p.v. de aanschaf van een nieuw gazon en het eventueel vervangen van aanbrengen van een nieuwe ondergrond.

Fam. van Slooten, Barneveld (50 m2 gazon) foto van gazon na de 3e behandeling

foto13 doehetzelf gazonherstel pakket

Vanaf deze plaats wil ik Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug bedanken voor het goede resultaat van mijn gazon. Ik was eigenlijk zover om mijn gazon te vervangen door kunstgras, aangezien al meerdere pogingen mijnzijds geen resultaat opleverden totdat ik een artikeltje las van Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug, die garandeerde dat hij het gazon kon herstellen. Met de gedachten “Baat het niet – schaadt het niet” laat ik dit nog maar proberen. Zoals u kunt zien op de foto heeft de Gazonspecialist zijn beloften echt waar gemaakt.

Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug nogmaals hartelijk bedankt.

J. van Schoonhoven, Veenendaal (50 m2)

foto14 doehetzelf gazonherstel pakket

Aan het begin van het seizoen het gazon in conditie gebracht (deze behandeling kost je wel wat tijd) daarna het gazon wekelijks 2 keer maaien, tussendoor het gras bijhouden met de vitaminen die meegeleverd worden en je krijgt een topgazon.

dhr. Van Amerongen, Bennekom (350 m2 gazon)

foto 03 doehetzelf gazonherstel pakket

Ons gazon verkeerde helaas in een miserabele staat. In een artikel in Ede-Totaal maakten wij kennis met Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. Naar aanleiding van het artikel hebben wij telefonisch contact gezocht met Dhr. Menke. We waren blij verrast dat Dhr. Menke binnen een week al langs kwam om naar ons gazon te kijken. Op zijn advies hebben wij een doe het zelf pakket aangeschaft. Je krijgt dan behandeladviezen via email, deze zijn zeer helder en duidelijk. Als je tussendoor vragen hebt kan je deze altijd stellen via email. Hier wordt ook zeer vlot en adequaat op gereageerd. Wij hebben de adviezen opgevolgd en ons gazon ligt er weer prachtig bij. Wij genieten er met volle teugen van. Kortom, een prettig bedrijf waar je zeer vlot en vakkundig geholpen wordt.

Familie van de Craats, Otterlo (75 m2 gazon)

foto 04 doehetzelf gazonherstel pakket

Na vele jaren van onnodig gedoe met verticuteren, kalk en onjuiste bemesting kwam ik terecht op de website van de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. Met het Doe-het-zelf pakket en het (op tijd) opvolgen van het vergezelde advies is een strak gazon nu mogelijk! Super leuk, eindelijk een mooi gazon, ook voor de kleinere tuin betaalbaar. Er is wel de nodige tijd, energie, aandacht en liefde voor nodig, maar dan heb je ook wat. 

Een tevreden klant uit Almere (65 m2 gazon)

foto 05 doehetzelf gazonherstel pakket

Ik gebruik het doe-het-zelf pakket voor het eerste jaar. Mijn nieuw aangelegde gazon was bij aanvang al in goede staat maar gelegen onder de bomen en dagelijks volop bespeeld door de kinderen. Op voorhand een uitdaging om dat goed te gaan houden dus. Ik kan wel zeggen dat dit met het doe-het-zelf pakket erg goed is gelukt. Het gras is mooi donkergroen, vol en onkruidvrij. Ik krijg er bijna zonder uitzondering complimenten over van mensen die op bezoek zijn, waaronder van een professionele hovenier. Een groot deel van het succes ligt natuurlijk wel in het nauwkeurig opvolgen van de instructies. Moeilijk is het niet maar je moet er wel wat moeite voor doen.

Een tevreden gebruiker uit Zeist (200 m2 gazon)

foto 06 doehetzelf gazonherstel pakket

Geachte heer Menke,

Half maart bent u bij ons geweest en heeft u het benodigde doe-het-zelf gazonherstel pakket afgeleverd. Tevens kregen wij een uitgebreide instructie hoe hier mee om te gaan. Het gazon was toen meer mos en onkruid dan gras en we vroegen ons af om maar weer extra goed te gaan verticuteren of nieuwe graszoden te laten leggen. Dat bleek met het doe-het-zelf pakket helemaal niet nodig.Zo zijn wij het nieuwe seizoen ingegaan. De eerste grasbehandeling was best een hele klus. Daar zijn we een kleine week met tussenposen mee bezig geweest.

Uw sproei advies opgevolgd.

Een paar weken later de tweede grasbehandeling uitgevoerd. Dit was ook nog wel een behoorlijke klus, verspreid over twee en een halve dag.

Uw sproei advies opgevolgd.

Hierna ging het eigenlijk allemaal heel normaal. 2x per week maaien en sproeien.
Na ca. 5 weken derde grasbehandeling uitgevoerd. Dit was in een morgen klaar.
Weer ca. 5 weken later vierde grasbehandeling uitgevoerd. Ook in een morgen klaar.

En wat is nu het resultaat van al dit werk? Een prachtig vol en heel goed uitgestoeld gazon, zonder onkruid (dat verbaasde me echt) en zonder mos (daar is geen enkele plaats meer voor). Vrienden en kennissen vroegen zich af, waar we aan begonnen, maar zijn werkelijk verbaasd over het resultaat na vier behandelingen.

Dus heel erg aanbevolen.

Hartelijke groet en bedankt voor uw advies.

Een bijzonder tevreden gebruiker in een mooi Veluws dorp (200 m2 gazon).

foto 07 doehetzelf gazonherstel pakket

Wij waren de laatste jaren niet meer tevreden met onze grasmat, ongeveer 30 m2. Ik liep met de gedachten om er dit jaar nieuwe graszoden in te leggen.

In februari kwam ik in een lokaal blaadje een advertentie tegen van de Gras- en Gazonspecialist die mij wel aansprak. Hij beloofde in de advertentie dat we binnen 6 weken weer een mooie grasmat hadden.
Na  betaling kwam de Heuvelrug Gras- en Gszonspecialist langs om te kijken hoe de mat erbij lag, tevens had hij die dag al een grote zak voedingstof, een fles onkruidbestrijdingsmiddel en een zak graszaad bij zich. Binnen een dag  kregen we een mail met de eerste instructies, wat te doen. Iedere keer als je de opdracht gedaan heb bevestig je per mail dat de opdracht uitgevoerd is, daarna krijg je in het begin wekelijks en nu om de ongeveer 3 weken een nieuwe opdracht.

Binnen een paar weken kon je al zien dat de grasmat opknapte, en na 6 weken hadden we een mooie volle grasmat.

Wij hebben een buurman die altijd een mooie grasmat heeft  waar wij jaloers op waren, nu staat hij verbaasd hoe mooi onze grasmat er nu bij ligt.

Wij kijken altijd uit naar de nieuwe opdracht en  voeren de opdrachten zo snel mogelijk uit. Wij doen dit met veel plezier, want het resultaat is er naar.

De Gras- en Gazonspecialist belooft een mooi gazon, maar hij maakt het ook waar.
In plaats van ons te ergeren aan de tuin kunnen we weer genieten van de mooie tuin.

dhr. van Schaick, Veenendaal (25 m2 gazon)

foto 08 doehetzelf gazonherstel pakket

‘Gazon verzorging op afstand begeleid’

Met gebruik making van de adviezen en materialen van ‘De Heuvelrug Gras- en Gazonspecialist’  zijn wij er in geslaagd om na jaren tobben een gazon te verkrijgen dat het groene middelpunt van de tuin is.  Voldoende groeikracht, constant groen, vrij van onkruid, al jaren geen mos meer gezien. Nu al voor het tweede jaar een groen gazon, zonder zorgen.  Kost wel werk, maar geeft veel voldoening. Jochem geeft waardevolle adviezen, die bij goede opvolging werkelijk resultaat geven.

dhr. Jansen, Meppel (150 m2 gazon)

foto 09 doehetzelf gazonherstel pakket

Al enige jaren hadden wij te kampen met een geleidelijke verslechtering van ons gazon. Het herstel in het voorjaar van de schade door vermoedelijk emelten aan het eind van de zomer verliep steeds moeizamer, en het onkruid teelde wierig op de kale plekken. Langzamerhand waren wij in het stadium gekomen dat wij overwogen om het hele grasveld om te ploegen, en opnieuw in te zaaien. Toen werden wij toevallig in maart 2017 geattendeerd op een artikeltje in een plaatselijk blaadje (Rijnstreek Totaal) over de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug waarin melding werd gemaakt van opzienbare resultaten m.b.t. het volledig herstel van door onkruid en/of mos overwoekerde gazons. Wij hebben toen onmiddellijk contact gelegd, en een afspraak gemaakt voor advies. Wij hebben gekozen voor het Doe-het-zelf Gazonherstel pakket, en de daarmee verbonden richtlijnen nauwgezet opgevolgd. En inderdaad, het resultaat is boven verwachting. Ondanks het eerst koude en vervolgens droge voorjaar ziet ons gazon er nu pico bello uit. De begeleiding is fantastisch, en geeft de garantie dat het gazon ook mooi in conditie blijft. Al met al, een aanrader voor tuinierders die worstelen met het in goede conditie krijgen en houden van hun gazon!

En tevreden bewoner uit Wageningen-Hoog (gazon 80 m2)

foto 10 doehetzelf gazonherstel pakket

Tot nu toe zijn we tevreden met de conditie van onze grasmat. Deze is zonder meer verbeterd. De mat is veel dichter geworden.

Familie Hartkamp, Barneveld (1080 m2 gazon)

foto 11 doehetzelf gazonherstel pakket

Wij hadden geen idee hoe onze grasmat in een goede conditie te krijgen. We hadden al veel geprobeerd tot we door iemand gewezen werden op Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. Na de aanwijzigingen van het Doe-het-zelfpakket inclusief begeleiding goed te hebben opgevolgd hebben we nu een geweldige grasmat in onze tuin. Zie onderstaande foto.

Fam. Kohl uit Weert (40 m2 gazon)

foto 12 doehetzelf gazonherstel pakket

Eind januari heb ik op Internet gezocht naar een grasspecialist om een oplossing te vinden voor ons grasveld dat door de droge zomer en aantasting door emelten, mos en onkruid in een heel slechte staat was geraakt.

“Gras- en Gazonspecialist DE HEUVELRUG”  gevonden op Internet en contact opgenomen met de heer Menke die aan de hand van enkele foto’s van mening was dat volledig herstel mogelijk zou zijn door toepassing van zijn Doe-het-zelf Gazonherstelpakket inc. mits ik zijn aanwijzingen zou volgen. Ik moest alles wat ik meende te weten over gras maar vergeten en doen wat hij adviseerde.

Zo gezegd en zo gedaan ! 

Alle benodigdheden besteld en prompt geleverd gekregen met daarbij uitleg  hoe te handelen.

Begin maart ben ik begonnen met de 1e grasbehandeling van de 6 die dit jaar aan de orde zijn. 

De 4e behandeling is inmiddels afgerond en ik moet zeggen het resultaat is geweldig! 

Het grasveld ziet er héél mooi uit,  geen mos en onkruid, geen kale plekken meer, ik had dit resultaat in drie maanden niet verwacht. Het heeft zelfs de buren ertoe gebracht onlangs ook te starten met het zelfde Doe het zelf pakket. 

Onderstaande foto geeft aan wat als “oudere zelfdoener” is bereikt dankzij het materiaal en de instructies van de heer Menke.

Al met al is het DOE-HET-ZELF-GAZONHERSTEL PAKKET INCL. BEGELEIDING een aanrader 1e klas.

Met vriendelijke groeten van een tevreden klant uit Rozendaal (550 m2 gazon)

foto 13 doehetzelf gazonherstel pakket

Het lukte ons maar niet om het gazon mooi te krijgen. Het zat vol met onkruid en mos. We hebben het eindeloos geprobeerd zonder het juiste resultaat. Toen lazen we in het huis aan huisblad over de Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug. Die hebben we toen ingeschakeld. Jochem gaf ons de juiste materialen en adviezen. Het gazon ligt er nu prachtig bij. Het kost wel behoorlijk  wat arbeid maar dan heb je ook wat. Wat erg plezierig was dat je ten allen tijde advies kon vragen per email of whatsapp. We kregen dan steeds per ommegaande antwoord.

Als je gazon er niet uitziet kan ik je van harte aanbevelen om met Jochem in zee te gaan.

Fam. Heitkamp uit Doorn (170 m2 gazon)

foto 14 doehetzelf gazonherstel pakket

In 8 weken van een trapveldje naar dit gazon!

Rika, Doorn (50 m2 gazon)

foto 15 doehetzelf gazonherstel pakket

 

NAAR HET MENU

 

VOLGENDE PAGINA >

 

< VORIGE PAGINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Gras- en Gazonspecialist De Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel